Mantelzorgmarkt, 8 november 2019

Mantelzorgmarkt, 8 november 2019

Wij merken dat het voor mantelzorgers niet altijd duidelijk is waar zij voor welke vraag moeten aankloppen en wat er binnen de Gemeente Terneuzen al georganiseerd wordt om mantelzorgers te ondersteunen / ontlasten. Door middel van deze markt willen wij hier meer duidelijkheid in geven. De markt is er voor iedereen die geïnteresseerd is en / of meer informatie wilt over mantelzorg en is vrij toegankelijk.

Mantelzorgmarkt
Tijdens de mantelzorgmarkt is er gelegenheid om met andere mantelzorgers te spreken en ervaringen uit te wisselen. Er zijn diverse organisaties aanwezig die informatie geven over diensten die zij leveren ten aanzien van mantelzorg. Ook kunt u er terecht voor vragen en er worden een aantal workshops georganiseerd, welke starten vanaf 14.00 uur. Voor koffie / thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Datum, tijd en locatie
Aan-z organiseert op 8 november 2019 van 13.30 tot 16.00 uur een mantelzorgmarkt in samenwerking met ZorgSaam. U bent van harte welkom bij Bio Base Europe Training Centre (Zeelandlaan 2) te Terneuzen.

Workshops
Ter ontspanning zullen er twee workshops plaats vinden. Om 14.00 uur kunt u deelnemen aan een les Tai Chi, waarbij u met soepele bewegingen uw gezondheid bevordert en innerlijke kracht opbouwt. Om 15.00 uur kunt u deelnemen aan een les Mindfulness.

Deelnemende organisaties
aan-z, ZorgSaam, SVRZ, Privazorg, Eva Regelt, Saar aan huis, Stichting Present, Theetuin Koewacht, Zeeuwse Zorgschakels, Soulkitchen Bewustzijn, zo-lekker, steunpunt Ingrid Wojtal, Mantelzorg Collectief Terneuzen, Ypsilon, Sanmedi