Mantel(ont)zorgmiddag bij het Portaal van Vlaanderen

Mantel(ont)zorgmiddag bij het Portaal van Vlaanderen

Bezoek Portaal van Vlaanderen
Woensdag 3 juli 2019 was alweer de vierde mantel(ont)zorgmiddag. We gingen op deze zonnige dag op bezoek bij het Portaal van Vlaanderen. Een groep van zo’n 18 mantelzorgers uit de Gemeente Terneuzen waren onder de indruk van het imposante sluizencomplex. Het was heel interessant om alles eens boven- als ondergronds gezien te hebben.

Na afloop van het bezoek was er nog de gelegenheid om wat na te praten en vragen te stellen aan de medewerkers van aan-z.

Mantel(ont)zorgmiddag
Vanuit aan-z organiseren wij regelmatig op verschillende plaatsen in de Gemeente Terneuzen een mantel(ont)zorgmiddag. In eerste instantie zijn deze middagen er om mantelzorgers samen te brengen en ervaringen te laten delen, maar ook om mantelzorgers te informeren. Iedere bijeenkomst is er een medewerker van aan-z aanwezig om de mantelzorgers te informeren over de verschillende ondersteuningsmogelijkheden die wij bieden.

De volgende mantel(ont)zorgmiddag
De volgende bijeenkomst zal plaats vinden op woensdag 14 augustus 2019 in Buurtcentrum de Triangel te Terneuzen. De middag zal starten met een presentatie door Luisterlicht over ‘ontspanning door klank’ en aansluitend is er nog de mogelijkheid voor een korte wandeling naar de openluchtexpositie “Beelden op de Scheldeboulevard” van Toonbeeld.

Meer informatie en de uitnodiging voor deze bijeenkomst komt binnenkort op onze website!